Stearine zuur (Stearic acid) 100 gr.

€2,45 Incl. btw
Artikelnummer: WS012
Beschikbaarheid: Op voorraad
Stearinezuur is een natuurlijk vetzuur uit katoenzaadolie.

Dit "cosmetic grade"  stearinezuur is geschikt voor gebruik in cosmetische producten. Niet te verwarren met de minder zuivere en goedkopere variant die gebruikt wordt  voor kaarsen.

Stearinezuur vergroot de stevigheid crémes en lotions en stabiliseert deze.

Wordt  ook gebruikt om zeep stevig te maken en een zijdeachtige structuur met verzachtende eigenschappen te geven.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »