Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSA, 100 gram

€6,95 Incl. btw
Artikelnummer: WS010
Beschikbaarheid: Op voorraad
INCI: SODIUM LAURYL SULFOACETATE (SLSA)

SLSA is een milde tensidepoeder gemaakt uit palmolie en kokosolie.  Dit tensidepoeder heeft zeer goede schuimende eigenschappen en blijft ook stabiel in hard water.

SLSA is toegestaan door de BDHI voor natuurcosmetica. Ideaal voor bubblebars,bruisballen,solid shampoo,cremezepen melkbadpoeder,badzout en badpralines.

Dosering in schuimbaden etc: 3-8%
Dosering in poedervorm producten: 10-15%

SLSA wordt vaak verwisseld met het schadelijke SLS maar SLSA is een natuurproduct en kan veilig gebruikt worden. Hier kan je er meer over lezen. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »