Rokonsal BSB-N 10 ml.

€2,95 Incl. btw
Artikelnummer: WS009
Beschikbaarheid: Op voorraad

Herkomst:

Natuurlijk 

Rokonsal is een mild conserveermiddel voor cosmetica. Het heeft een goede huidverdraagzaamheid bij het gebruik in crèmes, lotions, shampoo, bad-en douchegels. Rokonsal is een van de weinige door de BDIH geaccepteerde conserveermiddelen.

Rokonsal is een heldere viskeuze vloeistof met een lichte geur die zich gemakkelijk laat verdoezelen. De pH-waarde van het eindproduct mag voor een goede werking niet boven 5 liggen. Je kunt melkzuur gebruiken om de juiste pH-waarde te bereiken. 

INCI: Benzyl alcohol, Glycerin benzoic acid, Sorbic acid

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »