Ricinus (wonder/castor) olie - 100 ml.

€7,95 Incl. btw
Artikelnummer: BA035
Beschikbaarheid: Op voorraad
INCI: Ricinus communis

Wonderolie is een plantaardige olie en is ook bekend als ricinusolie of castorolie.

Wonderolie wordt gebruikt in de Oil Cleansing Method en in cosmetica zoals lippenbalsem en mascara om het een mooie glans te geven. Wonderolie is ook zeer geschikt om kleur en geur goed te mangen in je producten en je kan het gebruiken om mooie doorschijnende en goed oplosbare zepen te maken.

Ook schijnt het een uitstekend middel zijn tegen haaruitval en voor vollere wimpers en wenkbrauwen.

Wonder/ricinus olie heeft een afdekkende werking, het beschermt de huid tegen vocht en onder deze oliehoudende laag kunnen wonden goed genezen.Deze olie mag niet inwendig worden gebruikt.

Ricinus olie is een half drogende olie

Onze ricinus olie is koudgeperst. farmaceutische kwalitiet en op zachte wijze geraffineerd.

Wordt geleverd in een bruine glazen fles.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »