Nigella (zwartzaad) olie - BIO (Schwarzkummel) 100 ml.

€10,95 Incl. btw
Artikelnummer: BA024
Beschikbaarheid: Op voorraad
INCI: Nigella sativa oil

Koudgeperst uit gecontroleerde biologische teelt

Land van Herkomst: Egypte

Nigella olie komt van de zaden van de zwarte komijn of muskaatbloem (Nigella sativa). Uit de plantzaden wordt de Nigella olie geperst.

Nigella olie is ook bekend onder de naam zwarte komijn olie, black cumin olie of black seed oil.

Nigella olie activeert het immuunsysteem en ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam.

Nigella olie is de ideale verzorging voor de gevoelige, geirriteerde huid. Werkt goed bij allergie en candida.

En kan je gebruiken bij een vette huid, droge geirriteerde huid, ontstekingen, schimmels, jeuk, eczeem en allergie

Nigella-olie behoort tot de drogende olien
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »