Macadamianootolie - biologisch 100 ml.

€13,95 Incl. btw
Artikelnummer: BA022
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil
Koudgeperst uit gecontroleerde biologische teelt 
Land van Herkomst: Australie.

Macadamianootolie wordt gewonnen door uitpersing van de noten van de macadamiaboom.

Macadamiaolie staat bekend om de eigenschap etherische olie snel door de huid op te laten nemen.

Als huidolie is zij uniek door haar samenstelling die het natuurlijke huidsebum zeer dicht benadert. Zeer zacht, hydraterend en niet vettend vormt zij een ideale bescherming voor de huid.

Macadamia heeft een aangename geur die doet denken aan die van hazelnoot.

Deze olie bevat zeer grote hoeveelheden palmitoleinezuur, een vetzuur dat als zeer goed voor de huid wordt gezien.Macadamia olie is zeer geschikt als grondstof voor cremes en zalven. Macadamia olie wordt vooral voor de droge en oudere huid gebruikt, maar is voor alle huidtypen geschikt. Werkt ook goed tegen rimpelvorming.

Macadamia olie is ook geschikt als een voedende olie voor het haar. Gaat gespleten haarpunten tegen.

Macadamia olie behoort tot de niet drogende olien
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »