krijtpoeder (schlämmkreide)- calciumcarbonaat 100 gram

€3,50 Incl. btw
Artikelnummer: WS024
Beschikbaarheid: Op voorraad
Krijtpoeder wordt vaak gebruikt in tandpasta vanwege de reinigende werking. Krijtpoeder is anti bacterieel. Kan ook in zeep gebruikt worden voor een lichte peeling. 

De INCI naam is Calcium carbonate

Ons krijtpoeder komt uit Duitsland en is daar bekend onder de naam Schlämmkreide. Het poeder wordt op natuurlijke wijze gewonnen en gezuiverd. Het krijtpoeder is daarom zeer geschikt voor cosmetisch gebruik en tandpasta.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »