Kokosolie/boter - BIO - ontgeurd (desodoriert) 500 gram

€12,95 Incl. btw
Artikelnummer: BT004
Beschikbaarheid: Op voorraad
INCI: Cocos nucifera

Kokosolie is ook bekend als kokosvet of kokosboter en is een plantaardige olie. De olie dringt snel in de huid, beschermt tegen uitdroging en werkt hydraterend.

Een olie en een vet zijn chemisch gezien hetzelfde, maar een vet is bij normale temperatuur vast, en een olie is bij normale temperatuur vloeibaar. Kokosolie is in onze streken meestal een vet. omdat kokosolie pas bij een temperatuur van 25-28 graden smelt.

Kokosolie is ook een sterk verzadigde olie, daardoor wordt ze niet zo makkelijk ranzig en is erg stabiel.Kokosolie wordt vooral voor de droge en zeer droge huid gebruikt. Daarnaast als styling en verzorging voor het haar, met name kroes en pluizig haar.

Deze koudgeperste biologische kokosolie in levensmiddelenkwaliteit is ontgeurd door een speciale waterdampbehandeling.

Wordt in glazen potten geleverd. 

Lees hier meer over kokosolie
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »