Jojoba olie koudgeperst

€12,95 Incl. btw
Artikelnummer: BA019
Beschikbaarheid: Op voorraad
INCI: Simmondsia chinensis
Land van herkomst: Israel
Koudgeperst in bio kwaliteit 

Jojoba olie is verzachtend en geschikt voor elk huidtype. De olie wordt gewonnen door het persen van de zaden, is zeer licht, rijk aan onverzadigde vetzuren.

Jojoba-olie is eigenlijk geen olie maar een vloeibare was. Hoewel jojoba-olie door de chemische structuur een was genoemd zou moeten worden, spreekt men van olie, omdat jojoba-olie bij kamertemperatuur vloeibaar is.

De olie is goudgeel en glad en wordt door alle huidtypen goed opgenomen. De olie bezit esters die bij de huid passen. Daarom wordt ze veel toegepast in de huidverzorging. Het is een zeer bijzondere olie met geweldige eigenschappen. Zo bevat jojoba-olie de belangrijkste vitaminen en mineralen voor de huid (waaronder vitamine E) en een natuurlijke zonbeschermingsfactor 4. De olie verzorgt, voedt en maakt de huid zacht als zijde.

Bovendien is jojoba-olie nauwelijks aan bederf onderhevig omdat het eigenlijk een vloeibare was is. Het voorkomt uitdroging van de huid maar is ook geschikt voor de vette huid met acn en eacute. Jojoba heeft een zeer neutrale geur en kan daarom ook zeer goed gebruikt worden met etherische olie.

Onze biologische jojoba olie wordt koud geperst en is van zeer zuivere kwaliteit. En wordt geleverd in bruine glazen flessen om de kostbare olie te beschermen tegen oxidatie.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »