Carnauba was (vegan) 100 gram

€5,95 Incl. btw
Artikelnummer: GW009
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
INCI: Copernicia cerifera

Carnauba was is een geelbruine was uit de bladeren van de carnauba palm (Copernicia prunifera) en wordt verkregen door deze bladeren stuk te slaan, de was te raffineren en vervolgens te bleken.

Carnauba was is de koningin van de wassen en is een belangrijk ingrediënt in cosmetica, zoals lippenstift, eyeliners, mascara, oogschaduw, foundations, blushers, crèmes en dergelijke.

Kan zeer goed gebruikt worden als vegane vervanging van bijenwas.

Het smeltpunt van Carnaubawas ligt bij 80 graden.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »