Babassu olie/boter 200 gram

€5,95 Incl. btw
Artikelnummer: BT001
Beschikbaarheid: Op voorraad
INCI: Orbignya oleifera

Babassu olie is een lichtgele plantaardige olie die komt van de zaden van de Babassu palm (Orbignya phalerata), deze groeit in het Amazone gebied van Zuid-Amerika.

Deze olie lijkt qua eigenschappen op kokosolie en kan op dezelfde manier gebruikt worden.Het is net zoals kokosolie een vaste oliesoort, welke bij lichaamstemperatuur smelt.

Babassu olie wordt makkelijk door de huid opgenomen en is geschikt voor zowel de droge als de gecombineerde huid. Ook zeer geschikt voor haarproducten. Vanwege de schuim bevorderende eigenschappen wordt deze olie ook graag gebruikt voor de vervaardiging van zeep.

Babassu-olie behoort tot de drogende olien
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »