Avocadin 10 gram

€3,45 Incl. btw
Artikelnummer: WS028
Beschikbaarheid: Op voorraad
INCI: Persea Gratissima Oil, Persea Gratissima Oil Unsaponifiables
Herkomst: Natuurlijk , geschikt voor gebruik in natuurcosmetica

Avocadin bestaat uit avocado olie en ongeveer 25% onverzeepbare fytosterolen.

Fytosterolen behoren samen vetzuren en ceramiden tot het vetcomponent van de hoornlaag van onze huid.
Fytosterolen beschermen de huid zeer effectief tegen huidveroudering.

Avocadin ondersteunt door de hoge concentratie van huidverwante vetten de beschermende werking van het talg in de huid.

Het werkt ontstekingsremmend, regenererend, hydraterend en verbeterd de elasticiteit van de huid. Ook werkt Avocadin tegen rimpels die ontstaan door blootstelling aan teveel UV-straling, je kunt het dus zeer goed gebruiken in je after sun producten. 

Avocadin trekt langzaam maar diep in de huid. Het verbeterd het intrekvermogen van emulsies en werkt stabiliserend op olie in water emulsies.

Het kan goed gebruikt worden bij cremes voor de droge huid, beschadigde huid, neurodermatitis, psoriasis, zonnebrandproducten en after-sun producten.

De optimale temperatuur om Avocadin te bewaren is 15°C tot 25°C.

Gebruik van Avocadin: smelt avocadin met een olie zoals jojoba-olie of kokosolie en zorg dat het helemaal gesmolten is voordat je het verder gaat verwerken, zorg ervoor dat er geen korreltjes of kleine stukjes meer in de olie zitten. Alles moet geheel oplossen.    

Dosering: 0.2-10% , met weinig kan je al een goed resultaat boeken. 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »